Innovi breidt assortiment stoomreinigers uit met Duplex

Met ingang van 1 november jl. heeft Innovi BV uit Vroomshoop haar assortiment van stoomapparatuur uitgebreid met de vloerreinigers van Duplex. Hiermee creëert zij een nog completer gamma in groene reinigingsoplossingen. Want Duplex reinigingsmachines zijn toepasbaar op alle soorten vloeren. Innovi wordt importeur van Duplex en op de website www.duplexnederland.nl treft u het complete assortiment aan.

Innovi is dé specialist en importeur van stoomreinigers, droogijsstraalunits en enzymatische reinigingsproducten. Duurzame reinigingsoplossingen om de ecologische voetafdruk te beperken. Het bedrijf betrekt schoonmaakbedrijven, schoonmaakgroothandels, de automobielbranche, zorg, industrie en foodbranche om samen een nog grotere positieve impact te maken. Want met deze reinigingsoplossingen maak je niet alleen beter schoon, je bespaart bovendien op water, chemie en tijd. Voor ieder reinigingsproject heeft Innovi gespecialiseerde apparatuur in huis, die bedrijven kunnen kopen, leasen of huren. Met de uitbreiding van Duplex reinigingsmachines heeft Innovi nu ook een compleet gamma vloerreinigers in huis, geschikt voor gladde en gecompliceerde vloeren. Met deze machines wordt een dieptereiniging met desinfecterende werking gerealiseerd. Met minimaal gebruik van water en nagenoeg geen chemie.

De voordelen van Duplex stoomreinigers
De Duplex vloerreinigers zijn multifunctioneel. De geavanceerde stoomtechnologie staat garant voor topprestaties en tijdwinst. Duplex machines zijn inzetbaar voor elk type vloer, van vloerbedekking, flotex, hout, vinyl, keramiek, tegels, siergrind, schoonloopmatten, roltrappen tot ongelijke, ruwe en antislipvloeren. Dankzij de reiniging in voor- en achterwaartse looprichting worden vloeren en ook randen langs plinten, de verste hoeken en hardnekkige vlekken moeiteloos schoon. Reiniging met Duplex gebeurt grondig, herstelt de vloer en desinfecteert deze in één arbeidsgang. De vloer is vrijwel direct beloopbaar. Dit levert u tijdwinst en een kostenbesparing op. Bovendien is reinigen met stoom goed voor mens & milieu, want er is minimaal water en chemie nodig.

Duplex op SchoonmaakVakdagen
Heeft u interesse in de Duplex stoomreinigers? Kom dan op 12 of 13 november naar de Innovi-stand 08.06 op de SchoonmaakVakdagen in Expo Houten.

U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op www.duplexnederland.nl. Of contact opnemen voor meer informatie of een demo via info@innovibv.nl of 0546-660710.