Hogedrukreiniger Hydrobox reinigt én ontsmet

Hoe reinig je machines, apparaten en andere oppervlakken in slagerijen zonder te veel water en schadelijke dampen? 

Met de Hydrobox van Innovi. Een duurzame koud/warm water hogedrukreiniger die maar 2L/p.m. produceert. Met water van 90°C verwijdert de Hydrobox moeiteloos vetten/organische vervuiling en worden virussen en bacteriën gedood.

Veelal wordt in slagerijen gereinigd met een reguliere hogedrukreiniger of lagedruk warm water (tot 50°C). De reiniging gebeurt door met een krachtige straal veel water op een oppervlak of machine te spuiten.

Door de druk van het water spoelt de oppervlakkige vervuiling weg maar blijft de onderliggende ‘vettige’ laag aanwezig. Net zoals bacteriën en virussen. Het water is te koud om deze te doden. Hiervoor worden chemische reinigingsmiddelen ingezet. Deze kunnen de kwaliteit van schoonmaak verbeteren, maar zijn vaak schadelijk voor de machines én de medewerkers. Bovendien moet het afvalwater inclusief reinigingsmiddel ook geruimd worden.

De Hydrobox is ideaal voor slagerijen

De Hydrobox is een ideaal reinigingsalternatief voor slagerijen. Je reinigt effectiever met een minimale hoe-veelheid water (2L/p.m.) én zonder chemie. Het is een warm- en koudwater hogedrukreiniger met temperatu-ren tussen de 20-90°C. En van 0-150 BAR. Bij reiniging met water >90°C wordt naast organische vervuiling ook vetaanslag verwijderd. En bacteriën en virussen gedood. Bovendien is het prettiger werken.