Innovi breidt assortiment reinigingsmachines uit met Sprintus stofzuigers

“Innovi staat bekend als importeur en specialist in duurzame reinigingsoplossingen zoals stoom en droogijs. We vullen ons assortiment aan met stofzuigers omdat het stofzuigen essentieel onderdeel uitmaakt van het reinigingsproces. De professionele stofzuigers van Sprintus zijn ideaal omdat zij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben.” Gerrit Visser van Innovi BV uit Vroomshoop legt uit waarom het bedrijf start met de verkoop van stofzuigers. En waarom hij kiest voor de slimme, efficiënte en duurzame Sprintus stofzuigers.

Grondige reiniging

“Voordat je kunt starten met stoomreiniging of droogijsstralen is het gewenst om losse vervuiling van het oppervlak of de machine te verwijderen. Wij merken in de praktijk dat niet iedere locatie over een goede stofzuiger beschikt”, vertelt Gerrit Visser. “Vaak wordt er een vervuilde machine uit een hoekje tevoorschijn getoverd, die niet altijd goed meer werkt. Omdat stofzuigen een essentieel onderdeel is van het totale reinigingsproces, willen wij zelf op zo’n moment snel een kwalitatief goede stofzuigers aan onze klanten kunnen leveren. Die bovendien innovatief zijn en bijdragen aan nog efficiënter en beter reinigen. Sprintus sprong er voor ons uit.” 

sprintus maximus stofzuiger

Professionele Sprintus stofzuigers voor alle uitdagingen

De stofzuigers van Sprintus zijn inzetbaar in (zware) industrie, foodbedrijven en kantoren, horeca en zorg.  Er is voor iedere uitdaging een geschikte machine.

 • Era serie (EVO, TEC, PRO): ieder type kent eigen toepassingen maar beschikken alledrie over een geïntegreerd kabeloprolsysteem, een fluisterstille werking en een datadisplay. Voor het filteren van fijnstof zijn speciale, wasbare, HEPA 13 filters beschikbaar.
 • Maximus Hepa: voor de werkplaats of garage. Deze is voorzien van een stopcontact op de machine. Als je hierop een andere machine aansluit, gaat de stofzuiger automatisch zuigen.
 • Rugzakstofzuiger BoostiX 36V: voor trappen, openbaar vervoer of bioscopen en theaters. Het lage gewicht i.c.m. een hoog draagcomfort maakt lange werkintervallen mogelijk.
 • Nat- en droogzuigers (30-55 liter): met de ARTOS voor gebouwen, industriële faciliteiten en werkplaatsen; de Waterking XL voor grondige reiniging en de HEROS voor toepassing met veel water.

Data driven stofzuigen

De Sprintus ERA serie stofzuigers is slim. Via het display, als ook op afstand met de Sprintus app of koppeling met een managementsysteem, is precies uit te lezen welke stofzuiger hoeveel uur gewerkt heeft, wat de prestaties zijn en waar deze staat of welke error er is.

De voordelen van Sprintus machines

 • De meest geluidsarme professionele stofzuigers (49-55 dB)
 • De lichtste stofzuigers in iedere klasse
 • De beste ergonomische vormgeving en perfect wendbaar
 • De grootste 9 liter Hepa stofzak
 • Slimme data-driven stofzuigers, inzicht in de prestaties
 • Traploos regelbare zuigkracht, voor iedere ondergrond de oplossing
 • Unieke accessoires om stofzuigen weer leuk te maken