Kalk verwijderen in badkamer: kies voor een stoomreiniger van Innovi B.V.

We gebruiken de badkamer dagelijks: we douchen, poetsen onze tanden, doen onze make-up en wassen ons gezicht. Deze dagelijkse werkzaamheden zorgen ervoor dat de badkamer al snel flink vies kan worden, denk bijvoorbeeld aan het ontstaan van kalkaanslag. Bovendien maken de vele hoekjes, randen, voegen en spiegels het ons ook niet gemakkelijker. Voor dit vervelende klusje biedt een stoomreiniger van Innovi de uitkomst! Met ons assortiment stoomreinigers maak en houd je jouw badkamer eenvoudig schoon. Lees snel verder hoe.

Waarom kiezen voor stoomreiniging?

Een stoomreiniger van Innovi biedt tal van voordelen. Je maakt niet alleen sneller schoon, ook nog eens beter. Bovendien heeft stoomreiniging een diepreinigende werking: de combinatie van druk met verhit water zorgt voor een ontsmettende kracht. Daarnaast bespaar je tot wel 80% water en is het gebruik van chemicaliën veelal overbodig. Ben je al overtuigd?

Wat maakt een stoomreiniger zo geschikt voor sanitaire ruimten?

Zoals gezegd heb je in een badkamer vaak te kampen met lastig bereikbare plekken, denk hierbij aan tegelvoegen, moeilijke hoekjes, spiegels en kranen. Je herkent het vast, vloerreiniger voor de vloeren, wasbakreiniger voor de wasbak, glasreiniger voor de spiegels, kortom, oneindig veel reinigingsmiddelen in jouw opbergkast. Met de stoomreinigers van Innovi is dit verleden tijd! Met behulp van diverse opzetstukken reinig je eenvoudig al deze verschillende plekken, zelfs de moeilijk bereikbare. De hitte van de stoom zorgt ervoor dat vuil gemakkelijk van het oppervlak loslaat, met een microvezeldoek kun je vervolgens eenvoudig het vuil opnemen.

Waar kun je de stoomreiniger zoal voor gebruiken in de badkamer?

Vloeren – de badkamervloer reinig je eenvoudig met de stoommop. De stoom zal voor de mop worden geblazen, hierdoor maak je de vloer in no time stralend schoon.

Spiegels – ook spiegels reinig je effectief met een stoomreiniger. Hiervoor gebruik je speciale opzetstukken, waaronder de raamtrekker. In combinatie met een microvezeldoek krijgt je jouw badkamerspiegels weer streeploos schoon.

Voegen en kranen – twee lastig te reinigen plekken: voegen en kranen. Echter, diverse opzetborstels zorgen ervoor dat je probleemloos voegen en kranen kunt reinigen. Met bijvoorbeeld een ronde opzetborstel krijg je de voegen weer brandschoon.

Kalkaanslag verwijderen – de stoomreinigers van Innovi zijn bovendien zeer geschikt om kalkaanslag te verwijderen. Door de hitte van de stoom verwijder je moeiteloos alle kalkaanslag in je badkamer. En wat helemaal prettig is, is dat door de hitte van de stoom aanwezige kalk in de stoom wordt afgebroken en er dus geen nieuwe kalkaanslag wordt gecreëerd in jouw badkamer.

De Innovi stoomreinigers bieden dus vele mogelijkheden voor sanitaire reiniging. Ook voor grotere omgevingen, waaronder sport- en zwemfaciliteiten, zijn de stoomreinigers zeer geschikt.

 

Meer informatie over stoomreinigen

Naast het aanschaffen van een professionele stoomreiniger, kun je bij Innovi ook een stoomreiniger huren. Wij zorgen er dan voor dat de stoomreiniger bij jou geleverd wordt, hierdoor kun je eenvoudig stoomreinigen op uw eigen locatie, wel zo handig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren van een stoomreiniger of de prijs voor het aanschaffen van onze producten? Vraag hier geheel vrijblijvend informatie aan bij Innovi B.V. Wij adviseren je graag!

  • Hidden
    Machine Huren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie over de voordelen van stoomreiniging?

Lees ons vorige blog: De 5 voordelen van stoomreiniging. Of misschien bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op via info@innovibv.nl of bel ons op telefoonnummer 0546 660710