Je auto interieur reinigen met stoom? Kies dan voor een stoomreiniger van Innovi

Hiermee reinig je niet alleen snel, maar ook effectief. Een professionele stoomreiniger van Innovi zorgt ervoor dat uw autobekleding weer als nieuw is. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van het dashboard, het tapijt en de stoelbekleding. Naast dat een stoomreiniger erg snel en effectief in gebruik is, is het ook nog eens een heel milieuvriendelijk apparaat. In vergelijking met de traditionele manier van reinigen verbruik je namelijk veel minder water en geen chemische schoonmaakmiddelen.

Auto interieur ontgeuren?

Doordat stoomreiniging een dieptereiniging biedt, verdwijnen ook onaangename geuren in je auto als sneeuw voor de zon. Naast het schoonmaken van je autobekleding kun je met een stoomreiniger dus ook je autobekleding ontgeuren. Op deze manier is je auto weer helemaal als nieuw vanbinnen. Stoomreiniging is dus de perfecte oplossing wanneer je auto een opfrisbeurt kan gebruiken.

Naast het aanschaffen van een professionele stoomreiniger, kun je bij Innovi ook een stoomreiniger huren. Wij zorgen er dan voor dat de stoomreiniger bij je geleverd wordt, hierdoor kun je jouw auto eenvoudig stoomreinigen op je eigen locatie, wel zo handig.

Benieuwd naar de kosten voor het huren van een stoomreiniger of de prijs voor het aanschaffen van onze producten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Innovi B.V. Wij adviseren je graag!