Stoom desinfecteert sanitaire voorzieningen op campings en pretparken

Campings, recreatieterreinen en pretparken zijn weer open! Als gast mag je ook weer gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Hygiëne is hierbij erg belangrijk. Want eén ding is zeker: door goed schoonmaakonderhoud wordt het risico op virusverspreiding zo klein mogelijk. Stoomreiniging is hiervoor uitstekend geschikt.

Stoom doodt virussen, bacteriën en ziektekiemen
Met een stoomreiniger maak je écht schoon. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat de combinatie van druk met verhit water ervoor zorgt dat virussen, bacteriën, schimmels en ziektekiemen worden gedood. Met specifieke accessoires zijn ook de moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk te reinigen. Met de stoomreiniger worden alle plekken gereinigd, waardoor meerdere doeken niet meer nodig zijn. Dit vermindert de kans op besmetting. Het is een dieptereiniging die ook stof en stank elimineert.

Geschikte stoomreinigers
Voor het reinigen van sanitair en openbare ruimten bevelen wij twee types aan, namelijk de EVO 304 en Carmen Plus Inox. De EVO 304 is ontzettend handig in gebruik, doordat deze erg wendbaar is en licht in gewicht. De Carmen Plus Inox is voorzien van een zuigfunctie, waardoor het vuil gemakkelijk wordt opgezogen. Beide machines gebruiken minimaal water. Een besparing van 80% water en chemie t.o.v. de traditionele schoonmaakmethoden is het resultaat.

Huren, leasen of kopen
Naast kopen of leasen, is een stoomreinigier ook te huur. Een ideale optie voor de inzet van een kort reinigingsproject.