Matras reinigen? Huur een stoomreiniger van Innovi

Iedereen wil graag slapen in een schoon en fris bed. Ons beddengoed verschonen we allemaal met enige regelmaat, want wie houdt er nou niet van een lekker, fris opgemaakt bed? Echter, een van de belangrijkste onderdelen van ons bed wordt tijdens de schoonmaak vaak over het hoofd gezien. Namelijk het matras. Deze raakt bijvoorbeeld vervuild doordat ieder mens ’s nachts transpireert, een groot deel hiervan belandt in het matras. Daarom is het van belang dat het matras met regelmaat gereinigd en gedesinfecteerd wordt, hierdoor zal jouw matras langer mee gaan.

Hoe reinig ik het matras?

Het lijkt misschien een lastig klusje, het matras reinigen, maar met een stoomreiniger van Innovi is dit zo gepiept. Een stoomreiniger is ideaal om jouw matras mee te reinigen. 

Waarom je matras reinigen met stoom? 
Het doodt alle bacteriën en virussen zonder je matras te vochtig te maken. Bovendien zorgt een stoomreiniger ervoor dat onaangename geurtjes verwijderd worden.

De Innovi stoomreinigers bieden dus vele mogelijkheden voor het reinigen van matrassen. Naast het reinigen van uw matras met stoom, kunt u de stoomreinigers van Innovi ook inzetten voor facilitaire en sanitaire reiniging.

Meer informatie over matrasreiniging

Naast het aanschaffen van een professionele stoomreiniger, kun je bij Innovi ook een stoomreiniger leasen. Wij zorgen er dan voor dat de stoomreiniger bij jou geleverd wordt, hierdoor kun je eenvoudig stoomreinigen op uw eigen locatie, wel zo handig.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het leasen van een stoomreiniger of de prijs voor het aanschaffen van onze producten? Vraag hier geheel vrijblijvend informatie aan bij Innovi B.V. Wij adviseren je graag!

  • Hidden
    Machine Huren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voordelen van stoomreiniging?

Wil je meer informatie over de voordelen van stoomreiniging? Lees dan onze blog: De 5 voordelen van stoomreiniging.

Of misschien ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op via info@innovibv.nl of bel ons op telefoonnummer 0546 660710