Het plafond reinig je eenvoudig met een stoomreiniger

Vloeren en muren worden met enige regelmaat schoongemaakt. Een plafond daarentegen, wordt zelden tot nooit gereinigd. Het plafond reinigen wordt vaak gezien als een vervelende en lastige klus. Wanneer er vlekken op het plafond zitten, brengen we snel een nieuw likje verf aan. Echter, dit is in vele gevallen helemaal niet nodig. Een stoomreiniger van Innovi is namelijk ideaal voor onderhoud aan jouw plafond.

Met diverse opzetstukken, waaronder een stoommop, is het reinigen van jouw plafond met stoom een eenvoudige klus. Wanneer je kiest voor een stoomreiniger van Innovi, bespaar je ook nog eens op waterverbruik. Bovendien is het gebruik van chemische middelen overbodig. Duurzaam en milieuvriendelijk dus!

Kies de juiste stoomreiniger.

Bij Innovi B.V. kun je terecht voor de aanschaf van diverse stoomreinigers. Laat je adviseren over welke geschikt is voor jouw toepassing.

Hulp nodig bij het kiezen van een juiste stoomreiniger? Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. Schoonmaken wordt weer leuk!

Meer informatie over stoomreinigen

Benieuwd naar de mogelijkheden van een stoomreiniger of de prijs voor het aanschaffen van onze producten? Vraag hier geheel vrijblijvend informatie aan bij Innovi B.V. Wij adviseren je graag!

  • Hidden
    Machine Huren
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor kun je de Innovi stoomreiniger nog meer inzetten?

Je gebruikt een stoomreiniger onder andere voor:

  • Het reinigen van vloeren en wanden
  • Het reinigen en ontsmetten van wandelgangen
  • Een dieptereiniging van vloeren
  • Het ontsmetten van risicovolle contactoppervlakken.

Vragen? Voor persoonlijk advies kan je ons altijd bellen 0546 66 07 10 of mailen naar info@innovibv.nl