Kauwgom verwijderen, initiële reiniging & onderhoud

Kauwgom verwijderen kan een eenvoudige en effectieve klus worden, mits het juiste apparatuur wordt gebruikt. In dit artikel gaan we in op de kauwgom verwijdering units die hiervoor geschikt zijn en welk type voor welke soort kauwgom reiniging inzet kan worden.

Initiële reiniging kauwgom verwijdering

Wanneer je voor het eerst een kauwgom oppervlak gaat reinigen zijn veelal de kauwgom stukjes uitgehard, zitten ze dieper in de poriën van de ondergrond en komt het regelmatig voor dat er veel kauwgom stukjes geconcentreerd zitten op één oppervlakte. Veelal wordt in deze situaties groot apparatuur gebruikt, aangezien het om hardnekkige vervuiling gaat. De kauwgom verwijdering unit Steam-E en de stoomreiniger Steam Sky zijn hier uitermate geschikt voor en worden veelal ingezet voor hardnekkige grote reinigingsklussen!  Het voordeel van de stoomreiniger Steam Sky is bijvoorbeeld dat er met 2 service-medewerkers tegelijkertijd gewerkt kan worden, omdat er 2 aansluitingen op zitten.

kauwgom op oppervlak

Onderhoud kauwgom verwijdering

Wanneer met enige regelmaat het onderhoud van kauwgom wordt verzorgt, kan je er van uitgaan dat de kauwgom relatief vers is. Ben je van plan om kauwgom te verwijderen tussen het publiek, dan is het aan te raden om een compacte geruisloze stoomreiniger te gebruiken. De mobiele kauwgom verwijdering unit Steam-E komt hierbij goed van pas. Wil je naast kauwgom verwijderen ook andere vervuiling aanpakken op straat? Dan kan een kauwgom verwijdering unit EVO Blu gewenst zijn. De stoomreiniger Carmen Plus Inox is bijvoorbeeld geschikt voor de zachtere ondergronden. Met deze stoomreiniger kan je ook algemene facilitaire taken uitvoeren (dieptereiniging sanitair, het stoom moppen van de vloeren en wanden etc).

Andere toepassingen kauwgom verwijdering units

De kauwgom verwijdering units zijn ook uitermate geschikt voor initieel en periodiek onderhoud van o.a. het grafity verwijderen, straatmeubilair reinigen (banken, afvalbakken), algen verwijderen, kunstwerken reinigen maar ook bijvoorbeeld het reinigen van openbaar sanitair!

Ga naar kauwgom verwijdering units

Ben je van plan om kauwgom te verwijden en wil je geadviseerd worden welke kauwgom verwijdering unit geschikt is voor jouw organisatie? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710. Wij adviseren je graag!