Marcel, monteur Innovi

Technische aspecten van duurzaamheid en innovatie in de wereld van reinigingsmachines

Hallo, ik ben Marcel Louwes en sinds begin april werk ik als monteur bij Innovi. In deze blog wil ik graag mijn verhaal met je delen en je laten zien waarom ik zo enthousiast ben over de technische aspecten van duurzaamheid en innovatie. Ik hoop dat mijn verhaal je inspireert en je een dieper inzicht geeft in de wereld van duurzame reinigingsmachines. 

Mijn fascinatie voor techniek begon al op jonge leeftijd. Ik was altijd bezig met sleutelen. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt en loop al flink wat jaren mee in de technische wereld. Toen de kans zich voordeed om bij Innovi te gaan werken, greep ik die met beide handen aan. Innovi is namelijk een importeur van duurzame reinigingsoplossingen, zoals stoomreinigers, Duplex vloerreinigers, stofzuigers en droogijsstraalmachines. Dit sprak me enorm aan, zowel de uitdagende functie als de mogelijkheid om bij te dragen aan een betere wereld. 

Mijn werk bij Innovi 
Ik geniet enorm van mijn werk bij Innovi, waar ik als monteur een afwisselende en boeiende rol vervul. Ik werk zowel in de technische dienst als in de buitendienst, waar ik service verleen. Dit betekent dat ik niet alleen in de werkplaats werk, maar ook klanten op locatie bezoek. Dit vind ik geweldig, omdat ik op deze manier veel verschillende mensen ontmoet en hen kan helpen met het oplossen van technische problemen of het geven van advies over onze duurzame reinigingsmachines. 

Duurzaamheid en innovatie 
Duurzaamheid en innovatie zijn voor mij essentieel, omdat ik geloof dat we samen een verschil kunnen maken. Door te kiezen voor duurzame reinigingsoplossingen, zoals de machines die wij bij Innovi aanbieden, dragen we bij aan een betere wereld. Onze machines zijn niet alleen milieuvriendelijker, maar ook efficiënter, effectiever en gebruiksvriendelijker dan traditionele reinigingsmachines. 

Als monteur ben ik altijd op zoek naar nieuwe technieken en innovaties. Naast de technische aspecten van mijn werk, geniet ik ook van het contact met onze klanten. Samen kijken we naar de beste oplossing voor hun specifieke situatie en behoeften. Het geeft mij veel voldoening om te zien hoe onze duurzame reinigingsmachines een positieve impact hebben op het milieu en het werk van onze klanten. 

De toekomst van duurzame reinigingsmachines 
Ik ben ervan overtuigd dat de toekomst van reinigingsmachines duurzaam is. Steeds meer bedrijven en consumenten zien het belang in van milieuvriendelijke oplossingen en kiezen daarom voor onze machines. Daarnaast blijven we bij Innovi constant innoveren om onze producten nog beter en duurzamer te maken.  

Ik ben trots om deel uit te maken van een bedrijf dat zich inzet voor een betere wereld en ik kijk uit naar alle innovaties die nog gaan komen. Samen met mijn collega’s en onze klanten blijf ik werken aan een duurzamere toekomst voor de wereld van reinigingsmachines. 

Bedankt voor het lezen van mijn verhaal en ik hoop dat het je een beter beeld heeft gegeven van de technische aspecten van duurzaamheid en innovatie in de wereld van reinigingsmachines. Mocht je nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in onze producten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder! 

Blog en ontwerp door Judith Holtkamp