Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Met stoom FFP1 en FFP2 mondmaskers steriliseren

Het steriliseren van FFP1 en FFP2 mondmaskers met stoom is mogelijk. Zo worden gebruikte mondmaskers herbruikbaar. Dit blijkt uit de tests die TU Delft in samenwerking met Bart van Straten, directeur van Van Straten Medical (VSM) heeft gedaan om een nieuwe manier van steriliseren van verschillende mondmaskers uit het Sint Franciscus Gasthuis, LUMC en het Reinier de Graaf Ziekenhuis te vinden.

De gebruikte mondmaskers werden volgens een specifiek protocol op 121 graden gesteriliseerd en getest bij de TU Delft en het Reinier de Graaf Ziekenhuis. De resultaten zijn veelbelovend. Zo hebben de onderzoekers aangetoond dat het steriliseren van FFP1 en FFP2 mondkapjes met behulp van stoom zeker mogelijk is, in tegenstelling tot andere berichten in de media.

Lees het hele bericht van TU Delft hier: https://www.tudelft.nl/buren/herbruikbare-mondmaskers-tu-delft-werkt-samen-met-reinier-de-graaf-en-vsm/

Neem contact met ons op voor meer informatie over stoomreiniging: 0546-660710.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij je over wat voor jouw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wil je meer informatie ontvangen of wil je graag dat wij bij jou op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken?
Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.