Stoom doodt virussen, bacteriën en ziektekiemen

Geeft deze ‘coronacrisis-tijd’ u ook zo’n dubbel gevoel? Enerzijds is het niet fijn om in onze vrijheid beperkt te moeten worden, maar een logisch gevolg. Anderzijds is het mooi om te ervaren dat hygiëne en desinfectie nu meer dan ooit gewaardeerd en gehanteerd wordt. Dat de schoonmakers die waardering krijgen die zij eigenlijk altijd al verdienen!

Stoomreiniging desinfecteert

Boven dit alles steekt ‘elkaar helpen’ uit. En dat is ook wat Innovi wil doen. Wij willen graag schoonmaakbedrijven helpen om de verspreiding van het virus in te dammen. Met stoomreiniging.
Stoom ontsmet/desinfecteert oppervlakken. Stoom doodt virussen, bacteriën en ziektekiemen. Hiermee kunnen vloeren, tegels, machines, apparatuur, keukens, bedden en hulpmaterialen snel en goed gereinigd worden. Ook de dieperliggende plekken (dieptereiniging) en poriën worden met stoom eenvoudig ontsmet. Het is een grondige reiniging die nu hard nodig is.

Koop of lease van stoomreinigers

Wij hebben meerdere machines voor verschillende toepassingen in ons magazijn op voorraad. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u kopen/leasen of huren voor de tijd die nodig is. In het laatste geval is geen grote investering nodig die toestemming vereist. Gewoon snel schakelen en inzetten om virusverspreiding te voorkomen. Wij zorgen dat de door u gewenste stoomreiniger zo spoedig mogelijk op de plek van bestemming is.
Besluit u later tot aanschaf dan brengen wij 50% van de huurkosten in mindering op het aankoopbedrag.

Contact
Heeft u vragen? Wilt u een stoomreiniger kopen/leasen of huren? Neem dan direct contact met ons op: 0546-660710.