Terugblik BakkersVak 2020

Op 1, 2 & 3 maart was Innovi weer te vinden op de Bakkersvak in Gorinchem, de beurs waar (banket)bakkers, ijsbereiders, chocolatiers, patissiers, horeca ondernemers en cateraars samenkomen om kennis te delen en inspiratie op te doen. Ook dit jaar werd de Bakkersvak weer goed bezocht en was het voor Innovi wederom een geslaagde editie. Zij bedankt haar relaties en geïnteresseerde bezoekers voor hun komst en belangstelling.

Op de stand van Innovi konden beursbezoekers kennismaken met groene reinigingsoplossingen die geschikt zijn voor het schoonmaken en schoon houden van hun bakkerij. Er werd informatie gedeeld over enzymatisch reinigen, droogijsstralen en stoomreiniging. Daarnaast werden er ook demonstraties gegeven om het gemak en de efficiëntie van de reinigingsoplossingen te laten zien. De bezoekers toonden veel interesse in de Tecnovap transportbandreiniger, de Duplex stoom schrobmachines en de enzymatische reinigingsproducten.

Tecnovap transportbandreiniger
Op de vorige editie van de Bakkersvak was al veel interesse in de transportbandreiniger en dat was dit jaar niet anders. Met name omdat er nu ook een automatische transportbandreiniger voor schakelbanden beschikbaar is. De transportbandreiniger van Tecnovap is een volledig geautomatiseerde reinigingsmethode die ook tijdens de productie kan worden ingezet. Deze manier van reinigen (stoomreiniging) reinigt beter dan de traditionele schoonmaakmethoden. Daarnaast is de transportband ook meteen schoon, droog en desinfectie is vaak niet meer nodig.
Bekijk het filmpje

Duplex stoom schrobmachines
Ook de steam schrobmachines van Duplex ontvingen enthousiaste reacties. Met deze machines kan elk type vloeroppervlak moeiteloos worden gereinigd, hersteld en gedroogd. Zelfs de hardnekkigste vervuilde vloeroppervlaktes worden weer schoon en zien er weer als nieuw uit.

Enzymen
Veel bezoekers maakten op de stand voor het eerst kennis met de enzymatische reinigingsproducten van Realco. 100% natuurlijke reinigingsproducten die (ernstige) vervuiling of opgehoopt vuil in leidingen ‘verknippen’ en laten wegspoelen. Het assortiment bestaat uit reinigingsproducten voor vloeren, sanitair, leidingen en meer.

Meer informatie
Bent u niet op de BakkersVak geweest en wilt u meer informatie over onze reinigingsoplossingen? Neem dan contact op via info@innovibv.nl of 0546-660710.