Auto's sneller en beter reinigen met stoom

Krijg advies van onze experts

Enorme waterbesparing

Minder reinigingsmiddelen

Ontgeurende werking

24/7 service

De auto weer écht schoon met stoomreiniging

Om je auto grondig schoon te maken is stoomreiniging de oplossing. Met een stoomreiniger kan je de binnen- en buitenkant van een auto écht goed schoon krijgen.

Met stoomreiniging heb je ook een enorme besparing op water en reinigingsmiddel. Bij een gemiddelde wasbeurt wordt er 75 Liter water verbruikt. Als je met stoomreiniging de auto schoonmaakt gebruik je slechts 4 Liter water. Dit is een besparing van meer dan 90%.  Daarnaast doodt de stoom 99,9% van de bacteriën waardoor je een hoger niveau van hygiëne behaalt.

buitenkant auto reinigen stoom

Buitenkant van een auto reinigen met stoom

Het reinigen van de buitenkant van een auto met stoom is zeer effectief. Door de temperatuur van stoom weekt de vervuiling snel lost. Deze kan vervolgens met een microvezeldoek worden schoon geveegd. Bij het reinigen van stoom heb je geen shampoo of andere reinigingsmiddelen nodig.

Stoomreiniging verwijderd ook hardnekkige vervuiling zoals hars en mos. Daarnaast komt stoom ook op de moeilijk te bereiken plekken als tussen de velgen en in de hoeken en naden. 

Je interieur weer als nieuw

Voordat je het interieur kan reinigen is het van belang eerst alles goed af te zuigen. Vervolgens kan je met een stoomreiniger het interieur een dieptereiniging geven.

De temperatuur doodt tot 99,9% van de bacteriën. Hiermee kan je schimmel en vlekken effectief verwijderen. Daarnaast neutraliseerd stoom ook vieze geuren. Het grote voordeel het reinigen van je interieur met een stoomreiniger is dat stoom ook op de moeilijk bereikebare plekken komt. Zo weet je zeker dat alles weer goed schoon is.

interieur stoomreiniging auto

Meer informatie over stoomreinigen?

Wil je de voordelen weten wat stoomreiniging voor jou kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan en dan kijken wij wat voor jou de beste reinigingsoplossing is. 

Laat in het formulier kort weten wat je reinigingsuitdaging is en dan zoeken wij samen naar een passende oplossing. Grondig reinigen zonder grote investering? Wij verhuren of leasen ook onze reinigingsoplossingen.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke stoomreiniger het meest geschikt is voor je reinigingsklus?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.