Autopoets Nederland poetst auto’s met stoom

Auto’s poetsen op locatie. Met de Junior Star max van Innovi. Marco Mes van Autopoets Nederland vertelt waarom zij auto’s reinigen met de stoomreiniger Junior Star Max. “Al 2 jaar hebben wij een platform voor autopoetsbeurten. De vraag werd groter. Daarom besloten we in december 2020 Autopoets Nederland op te richten en een ‘poetser’ in dienst te nemen. Het loopt goed, in het voorjaar hopen we een tweede reiniger met bus op de weg te zetten. In de reinigingsbus bevindt zich de Junior Star Max.”

Marco legt uit waarom zij voor de stoomreiniger Junior Star Max hebben gekozen: “We hadden al eerder een demo van een stoomreiniger gezien. De kwaliteit van reinigen beviel ons, maar de prijs voor de machine was erg hoog. Na enige tijd zijn we verder gaan kijken en kwamen we bij Innovi terecht. Hans Haarselhorst kwam langs en demonstreerde de Junior Star Max. We zagen dat de reinigingskwaliteit gelijk was aan de eerdere demo, maar met een lagere prijs. Daarbij is de uitstoot van stoom lager en gemakkelijker te reguleren. Hierdoor kan je ook binnen poetsen.
We hebben er even over nagedacht en voor de Junior Star Max gekozen. De machine werd op tijd en volgens afspraak geleverd.”

Na de vrieskou ontdekte Marco lekkage in de machine. Hij belde hierover met Innovi en mocht meteen langskomen. “De monteur stond ons op te wachten en na een kop warme koffie konden we met een gerepareerde machine weer terug. Snel opgelost en supernetjes gedaan!”

“Onze droom is om uiteindelijk 10 man met een eigen bus ‘aan de poets’ te hebben, met ieder een eigen Junior Star Max.”