Schilten Schoonmaak kiest voor kwaliteit en service van Innovi

“We werkten al met Duplex vloerreinigers van Innovi en kozen vorig jaar ook voor hun krachtige en betrouwbare Sprintus stofzuigers en eenschrijfmachines. Onlangs is daar een Duplex steamer bijgekomen voor de reiniging van vloerproblemen. Stoom wint terrein in de markt en daar sluiten we graag bij aan.”

Sprintus Stofzuigers

Patrick de Rover, operationeel manager van Schilten Schoonmaak uit Dordrecht, deelt enthousiast zijn ervaring met de machines die het schoonmaakbedrijf afneemt van Innovi uit Vroomshoop. “We hadden al contact met hen over de Duplex vloerreinigers en waren in 2021 op zoek naar een goede nieuwe stofzuiger. Uit ons vergelijkingsonderzoek kwam Innovi met de stofzuiger van Sprintus als beste uit de bus; het is een krachtige, degelijke stofzuiger met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Inmiddels zijn we ruim 2 jaar verder en zijn onze verwachtingen ruimschoots waargemaakt.

Schilten Schoonmaak

Ervaringen

We hebben nauwelijks mankementen, de stofzuigers zijn goed bestand tegen ruw gebruik. Met 200 medewerkers en 400 panden, variërend van kantoren, fabrieken tot scholen, trappenhuizen en VvE’s, zijn er zo’n 200 stofzuigers in omloop. We hebben slechts 2 keer een storing geconstateerd, waarvan één omdat de stofzuiger is gebruikt om water op te zuigen, dat gaat niet goed. Onze vorige stofzuigers kwamen voortdurend terug vanwege hendeltjes die afbraken of andere gebreken.”

Het mooiste is dat onze medewerkers graag werken met de nieuwe stofzuigers. Dan hebben ze op het ene pand al een nieuwe Sprintus staan, maar op het andere nog niet. Dan is er zomaar ineens wat aan de hand en werkt de oude stofzuiger niet meer zo goed. Na het leveren van de nieuwe Sprintus stofzuiger hoor je niets meer. Geen bericht is meestal heel goed bericht. We zijn zeer tevreden.

Service en oplossingen

Het contact met Innovi verloopt naar de mening van Patrick goed. “Ze bellen geregeld: ‘hoe gaat het?’, zijn er vragen?’ Ook kunnen we met vragen altijd bellen of mailen met de commerciële binnendienst. We krijgen altijd snel antwoord met goede oplossingen en ze doen verschrikkelijk hun best voor ons. Ze nemen ons als bedrijf serieus, daar hou ik van.”

Overstap naar Duplex Steam

“Sinds begin oktober hebben we ook een Duplex stoomreiniger”, vertelt Patrick. “We waren afwachtend maar hoorden in de markt veel over stoom. Dat schepte bij ons hoge verwachtingen. Innovi heeft ons de voordelen laten zien en we konden een mooie deal sluiten. We zijn overstag gegaan en super enthousiast. Voortaan gaan we de probleemgevallen van het vloeronderhoud met Duplex Steam behandelen.”