Schilten Schoonmaak kiest voor kwaliteit en service van Innovi

“We werkten al met Duplex vloerreinigers van Innovi en kozen vorig jaar ook voor hun sterke, degelijke Sprintus stofzuigers en eenschrijfmachines. Onlangs is daar een Duplex steamer bijgekomen voor de reiniging van vloerproblemen. Stoom kent een opmars in de markt en daar doen we graag aan mee.”

Patrick de Rover, operationeel manager van Schilten Schoonmaak uit Dordrecht vertelt enthousiast over de machines die het schoonmaakbedrijf bij Innovi uit Vroomshoop afneemt. “We hadden al contact met hen over de Duplex vloerreinigers en waren in 2021 op zoek naar een goede nieuwe stofzuiger. Uit ons vergelijkingsonderzoek kwam Innovi met de stofzuiger van Sprintus als sterkste uit de bus; het is een sterke, degelijke stofzuiger met een goede prijs-/kwaliteitverhouding. Inmiddels zijn we een jaar verder en zijn onze verwachtingen goed uitgekomen.

Schilten Schoonmaak

We hebben nauwelijks mankementen, ze zijn goed hufterproof. Met 200 medewerkers en 400 panden, van kantoren, fabrieken tot scholen, trappenhuizen en vve’s, zijn er zo’n 100 stofzuigers in omloop. In één jaar tijd hebben we maar 2 storingen geconstateerd, waarvan één machine is gebruikt om water op te zuigen, dat gaat niet goed. Onze vorige stofzuigers kregen we om de haverklap terug vanwege hendeltjes die afbraken of andere mankementen.”

Het mooiste is dat onze medewerkers graag werken met de nieuwe stofzuigers. Dan hebben ze op het ene pand al een nieuwe Sprintus staan, maar op het andere nog niet. Dan is er zomaar ineens wat aan de hand en werkt de oude stofzuiger niet meer zo goed. Na het leveren van de nieuwe stofzuiger hoor je niets meer. Geen bericht is meestal heel goed bericht. We zijn met elkaar super tevreden.

Service en oplossingen
Het contact met Innovi verloopt naar de mening van Patrick goed. “Eigenaar Gerrit Visser belt geregeld: ‘hoe gaat het?’, zijn er vragen?’ Ook kunnen we met vragen altijd mailen met commercieel binnendienst medewerker Chris Koerhuis. We krijgen altijd snel antwoord met goede oplossingen en ze doen verschrikkelijk hun best voor ons. Ze nemen ons als bedrijf serieus, daar hou ik van.”

Overstap naar stoomreiniging
“Sinds begin oktober hebben we ook een Duplex steamreiniger”, vertelt Patrick. “We waren afwachtend maar hoorden in de markt veel over stoom. Dat schepte bij ons hoge verwachtingen. Gerrit heeft ons de voordelen laten zien en we konden een mooie deal sluiten. We zijn overstag gegaan en super enthousiast. Voortaan gaan we de probleemgevallen van het vloeronderhoud met stoom behandelen.”