Voordelen van stoomreiniging voor infectiepreventie en ziekenhuisschoonmaak

Op 27 mei publiceerde Servicemanagement.nl een artikel over de effectiviteit en de voordelen van stoomreiniging bij infectiepreventies en ziekenhuisschoonmaak. 

In het artikel beveelt Interclean stoomreiniging aan. “Wij zijn blij met de publicatie van dit bericht in het schoonmaakvakblad waarmee wordt bevestigd dat reinigen met stoom veel voordelen met zich meebrengt!”, aldus Gerrit Visser, directeur Innovi BV. “Innovi importeert en levert stoomreinigingsmachines van Tecnovap en Duplex. Wij hebben veel kennis en ervaring in het reinigen met stoom opgebouwd en delen deze graag met onze relaties en de markt.  Meerdere partijen maakten al gebruik van deze milieuvriendelijke reinigingsoplossing, maar in de afgelopen ‘corona-maanden’ is de toepassing absoluut gegroeid. Niet zo gek, als je beseft dat stoom ontsmet en desinfecteert, dus goede uitkomst biedt bij bestrijding en voorkoming van bacteriën, ziektekiemen en virussen. Deze reinigingsmethode werkt vaak sneller dan traditionele schoonmaakmethoden, geeft betere dieptewerking en elimineert stof en stank. Wij zijn blij diverse partijen in de schoonmaaksector en daarbuiten met onze inzet en apparatuur te kunnen helpen.”

Daarbij blijven wij het belang van ‘groen reinigen’ benadrukken, wij willen allemaal nog lang genieten van een goede gezondheid, behoud van apparatuur en de natuur op onze aarde. Met stoomreiniging dragen we aan dit belang bij, want er is minimaal gebruik van water en chemie (80% besparing) en geen risico op allergische reacties. Dit draagt ook bij aan kostenbesparing.”

Wil je naar aanleiding van het lezen van de voordelen ook kennismaken met stoomreiniging? Bekijk onze filmpjes over de toepassingen in het algemeen en voor vloeren:
– Toepassingen stoomreiniging Innovi: https://youtu.be/sSpFIrlPbyc
– Vloerreiniging met stoom met Duplex Steam: https://youtu.be/nvZT2G0RxrI

Lees hier het artikel op Servicemanangement over de voordelen van stoomreiniging t.a.v. infectiepreventie en ziekenhuisschoonmaak.

Heb je vragen of wil je een stoomreinigingsunit of Duplex Steamer kopen of huren? Neem dan contact met ons op info@innovibv.nl / 0546-660710. Wij verzorgen ook graag een demo bij jou op locatie.

the greenest way to clean