Whitepaper: De kracht van warm water en stoom

Het efficiënt, effectief en duurzaam reinigen met warm water en stoom.

De dagelijkse schoonmaak moet steeds beter, sneller, efficiënter en duurzamer. Schoonmakers krijgen beperkte tijd om hun werk uit te voeren. Het is dus belangrijk voor een schoonmaakbedrijf om na te gaan hoe je in een zo kort mogelijke tijd wél goed reinigt. Met een zo klein mogelijke footprint door minimaal afvalwater afvoeren. 

In onze whitepaper “De kracht van warm water” lees je alles over slimme machines en specifieke schoonmaakmethodes die hierbij helpen. Ieder object of oppervlak is immers anders. Het vereist discipline om eerst na te gaan welke reinigingsaanpak nodig is. Vloeronderhoud van tapijt is anders dan die van reliëftegels, fooddproductiemachines vragen om een andere aanpak dan zorgapparatuur, en kantoren hebben een andere vervuilingsgraad dan een autogarage. Warm water en stoom zijn vaak zeer efficiënte, effectieve en duurzame reinigingsoplossingen.

Download whitepaper

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van stoomreinigen? Download dan onze whitepaper over de kracht van warm water en stoom. Vul onderstaand formulier in en ontvang deze whitepaper direct op je e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.