De voordelen van een Duplex vloerreiniger

Vandaag trappen we af met de Duplexweek! We beginnen met de voordelen van de Duplex vloerreiniger. Heb je te maken met oneffen vloeren? Bijvoorbeeld tapijt, ruwe tegels, een keramische vloer, of siergrind? Dan is een Duplex vloerreiniger de ideale oplossing! De machine is geschikt voor alle type vloeren. De cilindrische borstels bewegen contra-roterend. Dit betekent dat ze naar elkaar toe bewegen. Hierdoor wordt het vuil van de vloer en uit alle oneffenheden, hoekjes en randjes geschrobd. De hoeveelheid water die wordt gebruikt, kun je zelf doseren. Dit hoef je alleen te doen als de borstels droog worden. Ook hoeft er nagenoeg geen chemie te worden gebruikt. Dit maakt de Duplex vloerreiniger een duurzame keuze. De belangrijkste voordelen van een Duplex nogmaals op een rijtje:

  • Geschikt voor alle type oneffen vloeren
  • Vuil wordt uit alle oneffenheden, hoekjes en randen geschrobd
  • Duurzaam; gebruikt weinig water en nagenoeg geen chemie

Bedienen en vervoeren Duplex vloerreiniger

De Duplex vloerreiniger is makkelijk te bedienen. De machine reinigt in twee richtingen, zowel voor- als achteruit. De Duplex is gebruiksvriendelijk door de perfecte balans van de borstels, tanks en motor. Hierdoor kun je hem zelfs met één hand bedienen. Iedereen kan werken met een Duplex vloerreiniger. De machine doet het werk, waardoor je ook nog eens tijd bespaart. En hij is nog licht ook. De machine weegt maar 15 kg en is dus eenvoudig te verplaatsen en vervoeren. Hij past zo in een kofferbak van een auto.

Duplex stoom vloerreiniger

Het voordeel van een Duplex met stoom is dat deze nog dieper reinigt. De stoom dringt diep door in de poriën waardoor vuil loslaat. Bacteriën, ziektekiemen en schimmels worden gedood. Hierdoor bereik je een hygiënisch schoon resultaat. Ook is de vloer sneller droog door de hitte van de stoom.