Duplex 420 – 230V occasion

De vloerreiniger Duplex 420 is een uitermate geschikt om complexe oppervlakken mee te reinigen. De machine reinigt een oppervlakte van 350 m² per uur.

Meer informatie >
De prijs is inclusief 10% webshopkorting

Vloerreiniger Duplex 420 voor grondige reiniging

De vloerreiniger Duplex 420 is een echte alleskunner. De machine schrobt, wast en droogt de vloer. Heb je te maken met complexe oppervlakken? Dan is de Duplex machine de ideale oplossing voor grondige reiniging. De cilindrische borstels zorgen er voor dat het vuil, samen met het water in de opvangtank van de machine terecht komen. Hierdoor is de gereinigde vloer snel weer droog en kan deze weer gebruikt worden.

Toepassingen van de vloerreiniger Duplex 420

De machine wordt voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn hotels, een spa of sauna, restaurants of grootkeukens. Benieuwd wat de Duplex 420 voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Borstels

Er zijn drie verschillende borstels verkrijgbaar voor verschillende vloeren. De grijze borstels worden standaard meegeleverd en zijn bedoeld voor laagpolig tapijt en harde vloeren. De zwarte borstels zijn bedoeld hardnekkig vuil en ruwe oppervlakken. De gele borstels zijn geschikt voor een zachte reiniging van een vloerkleed of vloerbedekking. Let er op dat je altijd twee borstels bestelt.

Stoom variant

De machine is tevens leverbaar in een variant met stoom, namelijk de Duplex 420 met stoomreiniger unit. Met stoom is het mogelijk om het oppervlak nog dieper te reinigen en bacteriën te doden.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen een werkdag vrijblijvend een offerte op maat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Opvangtank inhoud 3,5 liter
Chemietank inhoud 6 liter
Voeding 115-220/240V (50/60 Hz)
Max. vermogen 1250 – 1000 watt
Afmeting 43 x 42 cm (LxB)
Afmeting borstels 10 cm (diameter) / 35 cm (breedte)
Gewicht 26 kg

Hulp nodig bij je keuze?

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend
een adviesgesprek aan met een van onze experts.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze exclusieve import merken