De beste kwaliteit bak je schoon

De juiste reinigingstools voor bakkerijen

20 jaar ervaring

Deskundig advies

Milieuvriendelijk reinigen

24/7 service

Reinigingstool voor professionele bakkerij reiniging

Om de kwaliteit van het eindproduct te waarborgen is het van essentieel belang hygiënisch te werken. Grondige reiniging is dan ook van groot belang. 

Speciaal voor u hebben wij een selectie van onze reinigingstools samengesteld om uw bakkerij spik en span te houden.

Aandacht voor optimale hygiëne

Voordat je met het reinigen begint is het van groot belang om de omgeving stofvrij te maken. Voor de verschillende toepassingen hebben wij de volgende stofzuigers in ons assortiment.

De oven zuiger voor als het écht te heet wordt

Een innovatieve stofzuiger die bestand is tegen temperatuur tot wel 200°C. Zeer geschikt voor het reinigen van ovens. Je hoeft niet te
wachten tot de oven is afgekoeld en kan je direct starten met reinigen.

Inclusief oven kit beschikbaar bestaande uit
een metalen flexibele slang, een handvat verlenger van 1,5 meter hitte bestand, een zuigbuis verlenger van een meter en een hittebestendig mondstuk.

Stoomreiniging

Stoomreiniging biedt je de oplossing in grondig en hygiënische reiniging. Met stoomreiniging bespaar je tot 80% op water en chemie. Het doodt bacteriën en virussen en elimineert stof en stank. 

ik sprayer keuken

Foamtanks voor het inschuimen van de bakkerij

Sprayers speciaal ontwikkelt voor het genereren van droog, middel of nat schuim. Ontworpen voor het gebruik van chemische producten met oppevlakte actieve eigenschappen.

Vloer schrobzuigmachines 

Voor het reinigen van de bakkerij vloer hebben wij twee 24V batterij aangedreven vloerschrobzuigmachines beschikbaar. Gemakkelijk te hanteren dankzij de compacte afmetingen.

Vloereiniging voor een optimaal schone vloer

Naast een schone oven en schoon materiaal is het ook van belang de vloer van de bakkerij schoon te houden. Voor het opvegen van kruimels is de Haaga veegmachine geschikt. Mocht je de vloer willen schrobben is de Duplex vloerreiniger een goede opossing.