Persbericht Bakery Next: Sprintus stofzuigers

Ook Bakery Next schrijft erover. Innovi breidt het assortiment uit met Sprintus stofzuigers.

Innovi staat bekend als importeur en specialist in duurzame reinigingsoplossingen zoals stoom en droogijs. Nu valt het bedrijf haar assortiment aan met stofzuigers omdat het stofzuigen essentieel onderdeel uitmaakt van het reinigingsproces. ‘De professionele stofzuigers van Sprintus zijn ideaal omdat zij voor elke uitdaging een passende oplossing hebben’, legt Gerrit Visser van Innovi uit Vroomshoop uit.

‘Voordat je kunt starten met stoomreiniging of droogijsstralen is het gewenst om losse vervuiling van het oppervlak of de machine te verwijderen. Wij merken in de praktijk dat niet iedere locatie over een goede stofzuiger beschikt.‘ Vaak wordt er een vervuilde machine uit een hoekje tevoorschijn getoverd, die niet altijd goed meer werkt. Omdat stofzuigen een essentieel onderdeel is van het totale reinigingsproces, willen wij zelf op zo’n moment snel een kwalitatief goede stofzuigers aan onze klanten kunnen leveren. Die bovendien innovatief zijn en bijdragen aan nog efficiënter en beter reinigen. Sprintus sprong er voor ons uit.’ De stofzuigers van Sprintus zijn inzetbaar in (zware) industrie, foodbedrijven en kantoren, horeca en zorg. Er is voor iedere klus een geschikte machine. In de ERA serie (EVO, TEC, PRO) kent ieder type zijn eigen toepassingen, maar ze beschikken alle drie over een geïntegreerd kabeloprolsysteem, een fluisterstille werking en een datadisplay. Voor het filteren van fijnstof zijn speciale, wasbare, HEPA13 filters beschikbaar.

Maximus Hepa: voor de werkplaats of garage. Deze is voorzien van een stopcontact op de machine. Als je hierop een andere machine aansluit, gaat de stofzuiger automatisch zuigen.

Rugzakstofzuiger BoostiX 36V: voor trappen, openbaar vervoer of bioscopen en theaters. Het lage gewicht in combinatie met een hoog draagcomfort maakt lange werkintervallen mogelijk.

Nat- en droogzuigers (30-55 liter): met de ARTOS voor gebruiken, industriële faciliteiten en werkplaatsen; de Waterking XL voor grondige reiniging en de HEROS voor toepassing met veel water.

Data driven stofzuigen
De Sprintus ERA Pro stofzuiger is slim. Via het display, als ook op afstand met een app of koppeling met een managementsysteem, is precies uit te lezen welke stofzuiger hoeveel uur gewerkt heeft, wat de prestaties zijn en waar deze staat of welke error er is.