the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Reinigen waar water en zand een taboe is..

Er zijn diverse productie gerelateerde of sensorgevoelige omgevingen waar het niet wenselijk is om te reinigen met water of zand. Denk bijvoorbeeld aan food gerelateerde productie omgevingen, waar op de traditionele manier veel gereinigd wordt met water, poetsdoekjes etc. Echter is deze manier van reinigen veelal niet wenselijk. Het veroorzaakt een waterballet en/of beschadigingen en storingen aan de machines. Innovi levert diverse reinigingsoplossingen die een goed alternatief hiervoor zijn! Droogijsstralen en stoomreiniging zijn hierbij de speerpunten!

De mogelijkheden van droogijsstralen & stoomreiniging

De professionele & industriële droogijsstraalmachines en stoomreinigers die wij in ons assortiment voeren zijn breed inzetbaar. Denk hierbij aan omgevingen die in aanraking komt met olie, vetten, schimmels, etensresten, bacteriën, en andere vervuiling. Ze hebben een aantal belangrijke eigenschappen die het reinigen met droogijsstralen of stoomreiniging interessant maakt. Hieronder treft u een aantal van deze eigenschappen:

  • Sneldrogend, waarbij u het te reinigen oppervlak relatief snel kunt gebruiken.
  • Efficiënte reiniging op plekken die moeilijk te bereiken zijn.
  • De reiniging brengt geen schade aan het te behandelen oppervlak.
  • Het te reinigen oppervlak hoeft veelal niet gedemonteerd te worden.

Wanneer droogijsstralen en wanneer stoomreiniging?

Droogijsstralen wordt veelal ingezet bij zéér hardnekkige vervuiling of voor de initiële reiniging van complexe oppervlakken. Stoomreiniging kan hierbij als aanvulling worden ingezet voor onderhoud van de machines, zodat ze schoon blijven.  Een bijkomend voordeel is dat stoom diep in de poriën reinigt, vette oppervlakken ontdoet van vuil en tevens ontsmet. Een andere reden waarom stoomreiniging ingezet wordt is om onaangename geuren te elimineren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Op 19 t/m 21 september staan wij op de TIV, waarbij we demonstraties verzorgen en onze nieuwe concepten presenteren. Bent u verhindert? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie.

Terug naar overzicht

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij u wat voor uw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • gerrit-visser
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.