Grondige schoonmaak begint bij professionele tools

Wil jij advies van onze experts?

20 jaar ervaring

Deskundig advies

Milieuvriendelijk reinigen

24/7 service

Sneller en beter schoonmaken met stoomreiniging

Schoonmaken door middel van stoomreiniging is een steeds meer toegepaste handeling met vele voordelen. Zo geeft stoomreiniging naast een diepte reiniging een ontsmettende werking, waardoor gezondheidsrisico’s verkleind worden. 

Ook is deze manier van reinigen zeer milieuvriendelijk. In tegenstelling tot traditionele reinigingsmethoden wordt het reinigingsmiddelen verbruik bij stoomreiniging namelijk met ongeveer 80% verminderd en ook het waterverbruik is minimaal. Stoom is breed toepasbaar.

Sanitair reinigen met stoom

De badkamer wordt dagelijks gebruikt en kan daardoor flink vies zijn. De vervuiling kan eenvoudig worden verwijderd met een stoomreiniger. Dit gaat sneller, beter en…. 85% besparing op water en reinigingsmiddel.

Matras en bedden reinigen met stoom

Ook jouw matras dient met regelmaat gereinigd en gedesinfecteerd te worden. Dit kun je eenvoudig doen met een stoomreiniger van Innovi.

Stoomreiniging voor tapijt en vloerkleed

Tapijt heeft als nadeel dat het veel stof en viezigheid vasthoudt. Met een stoomreiniger los je dit gemakkelijk op en verwijder je al het vuil.

Plafond en muur reinigen met stoom

Vaak wordt het plafond vergeten met reinigen, terwijl dit wel heel belangrijk is. Met een stoomreiniger krijg je je plafond weer echt schoon.

Professionele stoomreiniger voor de schoonmaak

Wil je meer informatie over de toepassingen van droogijsstralen of stoomreiniging voor de schoonmaak? Laat ons je reinigingsuitdaging weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een oplossing te bieden. 

Heb je een kort reinigingsproject en heb je snel een stoomreiniger nodig? Huur dan een professionele stoomreiniger bij ons.

Informatie aanvragen

Wil je persoonlijk advies over welke stoomreiniger het meest geschikt is voor je reinigingsklus? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Omdat alleen de beste kwaliteit voldoende is

Toepassingen schoonmaken met stoomreiniging

Het reinigen van sanitaire ruimtes: bijvoorbeeld tegelvoegen, spiegels en kranen

Reinigen en desinfecteren van matrassen en bedden

Vuil verwijderen van tapijt en vloerkleed

Het reinigen van kantoorruimten

Keukens reinigen en ontsmetten

Meer informatie

Wil je meer specifieke informatie over onze duurzame reinigingsoplossingen? Klik dan hier voor meer informatie over stoomreiniging.

Bespreek je jouw wensen voor het toepassen van stoomreiniging liever persoonlijk? Neem dan contact met ons op via info@innovibv.nl of 0546-660710. Wij adviseren je graag en verzorgen, indien gewenst een demonstratie met onze machines op locatie zodat je direct het resultaat ziet.