the greenest way to clean stoomreinigingdroogijsreiniging
Vragen? bel 0546 66 07 10

Vernieuwde reinigingstechniek: gerobotiseerd droogijsstralen

‘Robotisering op de werkvloer’.. We komen er steeds meer mee in aanraking. Zo ook het laten verrichten van repeterende reinigingsklussen. Met behulp van robotisering in combinatie met een droogijsstraalmachine bent u in staat om repeterende productiematige objecten optimaal te reinigen. In dit artikel zullen we de voordelen benoemen en geven we een aantal voorbeelden van toepassingen waarvoor gerobotiseerd droogijsstralen ingezet kan worden. 

Voordelen gerobotiseerd droogijsstralen

Het werken met een robot in combinatie met droogijsstaalmachine werkzaamheden levert diverse voordelen op. Hierbij kunt u denken aan:

  • Repeterende/ routinematige werkzaamheden kunnen op een eenvoudige manier worden gereinigd.
  • De reiniging gebeurt zeer secuur en nauwkeurig, waardoor nog gedetailleerder gereinigd kan worden.
  • Het geeft een enorme tijdsbesparing, en er kan, mits hier behoefte aan is, urenlang gereinigd worden, zonder oponthoud.

Om dit te kunnen realiseren met onze industriële droogijsstaalmachines werken we samen met Universal Robots, een grote Deense robot producent.  De reinigingsapparatuur is hierbij eenvoudig te programmeren en te configureren. Tevens bent u in staat om de veilige robotarm ook in te zetten bij andere reinigingsprojecten. Uw werkbereik is hierbij 850 mm. Grotere maten zijn eveneens leverbaar. Veelal gaat het hierbij om maatwerk, waarbij de in te zetten combinatie van een robot en droogijsstraalmachine afhankelijk is van uw wensen en vereisten aangaande uw reinigingsproject(en).

Toepassingen robotisering droogijsstralen

Er zijn diverse toepassingen waarvoor gerobotiseerd droogijsstralen ingezet kan worden. Denk hierbij aan het reinigen van kettingbanen, productiebanen, printplaten en andere reiniging van repeterende werkzaamheden.

Meer informatie ontvangen over gerobotiseerd droogijsstralen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Op 19, 20 en 21 september zullen wij deze vernieuwde techniek demonstreren op de Technische Industriële Vakbeurs te Hardenberg. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en toepassingen! Mocht u niet op de beurs aanwezig kunnen zijn? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Terug naar overzicht

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Graag adviseren wij u wat voor uw reinigingsvraagstuk de beste oplossing is. Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag dat wij bij u op locatie langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in.

  • gerrit-visser
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.